Golfmatkat

Matkat Panoramicaan jatkuvat jo kuudettatoista talvea

Vuoden 2000 syksyllä lyöttäytyi yhteen parivaljakko Harri "Henkka" Thil ja Tapio "Tapsa" Santala. Tutustuttu oli valmennuspuolen opinnoissa ja myöhemmin yhteisten pelien kautta.Mieli teki molemmilla talvella viedä pelaajia etelän lämpöön, mutta aurinkorannikon ruuhkat ja hinnat oli koettu, eikä se ajatus kovin houkuttelevalta tuntunut. Aivan sattumalta löytyi Espanjan koillisreunalta paikka, joka esitteissä näytti varsin lupaavalta. Ensimmäinen yhteydenotto oli jo menestys asioiden nopean hoidon kannalta ja vielä kun tuli tieto, että siellä oli suomalainen Golf-ammattilainen pari talvea harjoitellen viettänyt, kypsyi pikaisesti päätös koereissun järjestämisestä.
Tuolta ensimmäiseöltä matkalta saatu palaute olikin sitten sitä luokkaa, että jatkosta ei ollut epäselvyyttä.

Panoramicasta tuli kerralla Henkan ja Tapsan tukikohta.

Eikä vielä tähän päivään mennessä ole käynyt mielessä muualle vaihtaa.

Kenttä aina huippukunnossa, ehkäpä Euroopan parhaat harjoitusalueet, järjestelyiden toimivuus ja asumisolosuhteet ovat päälimmäiset mainittavat
asiat, unohtamatta turvallista ympäristöä. Koko Panoramican alue on 24h vuorokaudessa vartioinnin alla, eikä alueelle päästetä liikkumaan ulkopuolisia.Alue on myös riittävän kaukana liikenteestä ja kaupungin hälinästä, mutta riittävän lähellä, jotta sinne halutessaan pääsee.

Vuonna 2006 joukkoon liittyi myös Tapsan valmennettaviin alusta asti kuulunut, nyt myös opettamisesta elantonsa hankkiva Heikki Hirvonen.

Heikin saavutukset pelaajana, Henkan ja Tapsan pitkä opetuskokemus sekä menestyksekäs valmennusura kilpagolfin parissa, muosostavat erittäin
toimivan tiimin kaiken tasoisille pelaajille.
Vuosien yhteistyö tiimin kesken on myös luonut selkeät kuviot matkoilla tapahtuvalle opetukselle.

Niin... ja yksi tärkeä asia.. eipä ole porukassa päässyt suru puseroon hiipimään.Kyllä tähän porukkaan voi vahvasti liittää lauseen "ilon kautta"

Tiimissä uskotaan muutamaan asiaan vahvasti:

- Järjestelyiden täytyy toimia alusta loppuun
- Matkalaiset haluavat kehittyä pelaajina ja oppia uutta
- Jotta opetus voisi olla mahdollisimman hyvää, pitää Proiden pelata ryhmissä mukana
- Tiimi on matkalla töissä 24/7 periaatteella
- Alue ja ympäristö palveluineen täytyy tuntea mahdollisimman hyvin


Tällä paketilla on menty ja parhaana palautteena siitä on se, että useat matkalaiset ovat jo tuolla ennättäneet käydä kanssamme toistakymmentä kertaa.

Ilmeisesti ovat olleet tyytyväisiä.

 

Lisätietoa matkoista>>>

Kuvia kentiltä:

 

joskus on osuttu lähellekin koko porukalla.. ja tiiltä vieläpä ;) 

 _E_NO_IMAGE