Oletko tyytyväinen vuosien varrella saavuttamiisi tuloksiin harjoittelussa? 

Jos et ole, tai vaikka olisitkin, saattaa uusi metodi nopeuttaa kehitystäsi golfissa huomattavasti.

Talvella 2012 kokeiluna ollut moduulitreeni on saavuttanut vuosien varrella huiman suosion, eikä ihme. Todellista oppimista ja hienoja kehitystarinoita, oli lähtötaso sitten aloittelija tai menestynyt kilpapelaaja. Koska pystyn varaamaan kalenteristani näihin vain viikon kuukaudesta, on osanottajamäärä rajoitettu ja moni myöhään ilmoittautunut on joutunut odottamaan seuraavaan vuoteen mahtuakseen mukaan.

 

Tässä muutama pääkohta ajatuksesta 

Mitä moduuliharjoittelu on? 

Moduuliharjoittelussa asiat irrotetaan kokonaissuorituksesta ja keskitytään rakentamaan koko swingiliike riittävästi vahvistettujen "palasten" ympärille. Looginen eteneminen ja yhteen asiaan kerrallaan keskittyminen varmistaa, että vanhat tavat eivät pääse kokonaisuuden kehitystä sotkemaan.

Miten moduuliharjoittelu toteutetaan?

Talven moduulit koostuvat seitsemästä pienryhmissä (3-4 henkeä) noin kuukauden välein tapahtuvista 1-2 tunnin lähijaksoista, joilla käydään läpi seuraavan kuukauden aikana suoritettavat omatoimiset harjoitteet. Lähijaksojen tarkoituksena on, että oppilas ymmärtää 100% mitä ja miten hänen tulee harjoitteet suorittaa ja keskittyy seuraavan kuukauden niiden toteuttamiseen, jonka jälkeen annetaan uudet harjoitteet seuraavalle jaksolle. 

Jotta koko paketti saadaan vietyä läpi hyvin ennen kauden alkua, ryhmien pitäisi päästä aloittamaan harjoittelu lokakuun puolivälissä. 

Miten omatoiminen harjoittelu toteutetaan?

Moduuliharjoittelun ajatuksena on saada keho toimimaan halutulla tavalla, ei palloon osuminen. Suurin osa varsinkin syys- ja talvikauden harjoitteista on tehtävissä kotona varsin pienin välinehankinnoin ja usein tarvittava välineistö jo monelta kotoa löytyykin. Tarvittavaan välineistöön kuuluvat pääasiassa käsipainot, maila, jumppakuminauha ja jumppapallo. 

Miksi lähijaksot ovat noin harvoin?

Moduuliharjoittelun ydinajatuksena on rauhoittaa tilanne kulloinkin opittavaa asiaa varten ja varmistaa, että edellinen harjoite on tehtävänsä tehnyt. Lisäksi malli sopii erinomaisesti hieman kauempaakin tuleville oppilaille ja tärkeintä on lähijakson aikana todellakin vain varmistaa, että harjoitteet on oikein ymmärretty. 

Kenelle Moduuliharjoittelu on tarkoitettu?

Moduuliharjoittelu on erinomainen tapa kaikille pelaajille taitotasosta riippumatta. Vanha urheilun perustotuus "Back to basics" on tässä kunniassaan, eli kilpapelaajat ammattilaisia myöten tekevät samoja yksinkertaisia harjoitteita perusasioiden vahvistamiseksi. Moduuliharjoittelu ei katso ikää eikä taitotasoa, jokainen pääsee toteuttamaan harjoitteet omalla tasollaan ja kehittymään niiden kautta.

Mitkä ovat kauden kustannukset?

Seitsemän moduulin paketti maksaa oppilaalle 220 euroa kokonaisuudessaan. 

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittamalla halukkuutesi osallistua Tapsalle sähköpostiin This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lisätietoja saat halutessasi puhelimitse numerosta 0400 485 261